Tilaa pitopalvelumme tilaisuuteesi Lahdessa tai pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lounas ja Pitopalvelu SAFKA tarjoaa pitopalvelua yksityistilaisuuksiin joko ravintolan tai asiakkaan tiloissa. Valmistamme toiveidesi mukaiset menut ammattitaidolla. Palvelemme Lahden lisäksi pääkaupunkiseudun alueella.

Tarjoilut sinua kuunnellen

SAFKA järjestää pitopalvelun tilaisuuteesi toiveitasi kuunnellen. Me suunnittelemme menun mieltymyksesi sekä tapahtumasi luonteen mukaan. Meillä on tarjolla suunnittelun pohjaksi muutamia menuehdotuksia, mutta muokkaamme niistä yhdessä sinulle mieleisen. Halutessasi voit myös jättää koko menun suunnittelun täysin meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarjoilut kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Voit järjestää tilaisuutesi myös ravintolamme tiloissa. Tiloihimme mahtuu helposti ja mukavasti noin 80 henkilöä. Asiakkaan valitsemissa tapahtumatiloissa voimme järjestää pitopalvelun myös suuremmalle määrälle vieraita. Olemme aiemmin järjestäneet pitopalvelun esimerkiksi 200 vieraan häissä!

Mikäli tilauksesi on alle kolmellekymmenelle henkilölle, voit noutaa valmiit, toiveidesi mukaiset ruoat tiloistamme. Isommissa tilauksissa huolehdimme puolestasi kaikesta, mukaan lukien toimituksista ja ruokien tarjoiluista tilaisuudessasi. Saat meiltä tarvittaessa myös astiat. 

Jätä meille yhteydenottolomakkeella tiedot kaavailemastasi tilaisuudesta, mukaan lukien sen ajankohta, henkilömäärä ja mieltymyksesi, niin me otamme sinuun pian yhteyttä ehdotuksen ja tarjouksen kera!

Siirry yhteydenottoon

Menuehdotuksia suunnittelun pohjaksi

Esimerkiksi saunailtaan tai kaveriporukan illanistujaisiin voisimme tehdä sinulle tapas-lajitelman tai perinteiset saunaillan kiusaukset lisukkeineen. Vai maistuisiko tällä kertaa maukas texmex-ruoka?

Juhlava tilaisuus voi kunnioittaa perinteitä ja sisältää esimerkiksi karjalaisen pitopöydän: karjalanpaistia, talon lämminsavulohta, lihapyöryköitä, silliä, graavikalaa sekä salaatteja, unohtamatta perunoita ja kasvisgratiinia.

Vai onko italialainen keittiö sinun juttusi? Silloin voisimme valmistaa suussa sulavia antipasto-herkkuja, unohtamatta mozzarella-tomaattisalaattia ja merellistä rapusalaattia. Kaiken kruunaa aito punaviinissä haudutettu osso bucco perinteisillä peruna- ja kasvislisäkkeillä.

Tai haluaisitko järjestää Oktoberfest-karkelot, joissa tarjoillaan esimerkiksi bratwurstia, savustettua possunpotkaa, hapankaalia, saksalaista perunasalaattia ja jälkiruoaksi omenastrudelia?

Pyydä tarjous pitopalvelusta

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.